Nya prissänkningar från 1/6 2017. Nu har vi sänkt priset rejält på ett antal av våra viner. Passa på att fynda. Först till kvarn.  Till reasidan

Kantarelltoast

Ingredienser: Kantareller Gul lök Pågens Roast and Toast Västerbottenost Smör Salt Vitpeppar Gör så här: Dela och putsa kantarellerna. Finhacka löken. Lägg i smöret i stekpannan. Stek löken på svag värme en stund och lägg i kantarellen. Salta och peppra. Smaka av. Ta upp det stekta och lägg i formfranskan i stekpannan utan kant tills […]

Ingredienser:

  • Kantareller
  • Gul lök
  • Pågens Roast and Toast
  • Västerbottenost
  • Smör
  • Salt
  • Vitpeppar

Gör så här:

  1. Dela och putsa kantarellerna.
    Finhacka löken.
  2. Lägg i smöret i stekpannan.
    Stek löken på svag värme en stund och lägg i kantarellen.
  3. Salta och peppra.
    Smaka av.
    Ta upp det stekta och lägg i formfranskan i stekpannan utan kant tills brödet fått lite färg.
  4. Lägg svampblandningen på brödet och servera.

 

Vill ni sätta ytterligare en dimension på rätten, riv över lite Västerbottenost och lägg in i ugnen på 250 grader tills osten fått fin färg. Voilá.

 

Receptet är hämtat från