Nya prissänkningar från 1/6 2017. Nu har vi sänkt priset rejält på ett antal av våra viner. Passa på att fynda. Först till kvarn.  Till reasidan

Saint Sidoine

Sedan sitt grundande 1923 har Saint Sidoine-källaren alltid anpassat sig till nya kulturella och tekniska utvecklingar, för att producera viner av fin kvalitet. Saint Sidoines vingård, som täcker 700 hektar, hjälper med sin steniga och sandiga jordmån till att producera högkvalitativa druvor med en optimal mogenhet, genom sitt mikroklimat.

Saint Sidoines roséviner görs utav druvorna Grenach, Cinsault samt Syrah. De viner som stammar från dessa druvor är eleganta, aromatiska, rika och har en blek rosa färg. De erhålls genom direkt pressning följd av en jäsning vid låg temperatur.

Saint Sidoines röda viner görs utav Grenache, Syrah, Mourvedre och Carignan. De produceras enligt den traditionella metoden, som ger kraftfulla, avrundade och harmoniska viner.

De vita vinerna, som görs utav Rolle samt lite grann Ugni blanc, lakas ur under 48 timmar i kall temperatur, för att utvinna den maximala mängden arom och för att ge fylliga, eleganta och kraftfulla viner.

Saint Sidoines produkts spårbarhet från vinranka till flaska, och den miljömässiga respekten där man använder en integrerad odlingsmetod, samt Saint Sidoines druvproducenters kvalitetsengagemang, tillåter Saint Sidoine att ha en högnivåprofil.

Gå till Saint Sidoines egen hemsida (på franska)