Nya prissänkningar från 1/6 2017. Nu har vi sänkt priset rejält på ett antal av våra viner. Passa på att fynda. Först till kvarn.  Till reasidan

Prisändringar

Grand Tour de Bordeaux

Hej vinvänner,

Vi har gjort några prisändringar. Fyra viner har fått ett något högre pris och vår Grand Tour de Bordeaux har fått en rejäl prissänkning, läs gärna texten nedan.

”Man undrar lite vad som döljer sig i den snygga förpackningen. Och priset avskräcker en smula. Men när man väl öppnar den, är det lite som julafton. Om man gillar viner från Bordeaux vill säga. Och det gör man väl. Hur som helst har det nu kommit ytterligaren en liten förpackning som är värd att uppmärksammas. För sitt innehålls skull. Men lådan är snygg och döljer verkligen vad som finns i. Jag fick en själv i present och associationerna drog åt helt andra håll. Men när jag väl öppnade den … Violá, där fanns fem små prov på stora viner, samtliga från Bordeaux. Lådan innehåller nämligen fem olika glasrör om 1 deciliter vin i varje, fyra röda och en vit söt: Château Kirwan 2008, Château Beychevelle 2009, Château Guiraud 2002, Château Latour-Martillac 2006 samt det söta vita vinet Château Coutet 2008. Snyggare än så kan det inte bli. Och ser man till innehållet, blir man liksom dubbelt glad.”
Publicerad av Johan Franco Cereceda 20/5-14, Världens viner.

 

Grand Tour de Bordeaux är sänkt från 800: – till 699: -. Perfekt till julklapp eller nyårspresent.

Koden by Luis Alegre art nr. 79618 pris 83: – höjt till 89: -. ”Fynd” Allt om vin.

Le Page, Domaine de Rocheville, art nr. 71329 pris 93: – höjt till 99: -. ”Mer än prisvärt”, Munskänken

El Quintanal Verdejo, Cillar D Silos art nr. 79704 pris 84: – höjt till 89: -. ”Mycket bra vin” Munskänken

El Quintanal Tempranillo, Cillar D Silos art nr. 79616 pris 85: – höjt till 89: -. ”Rekommenderas” Allt om vin

 

Vi vill också nämna att en del av våra viner ligger i kollin om sex flaskor. Det är nu uppdaterat på hemsidan vilka flaskor det gäller.